Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с задна броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с задна броня

здравейте колеги!!!проблема ми е следния преди две седмици някакъв идиот (с извинение) ми е закачил задната броня(бях паркирал на синя зона) и я е пукнал има даже дупка колкото цялата лапа да си вкара човек та въпроса ми е следния: наистина ли задната броня струва 650лв (на повечето места на които проверих беше толко)понеже не вярвам от каското да ми дадът толкова пари!!!Мерси предварително
    АЛФА РОМЕО 156 2.0 TS '2000

можеш и по евтино да я вземеш. най добре потърси из форума втора ръка.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

1

може и да я залепиш правят ги много добре в плд и излиза към 50лв и боя 100=150

Comment

А можеш да си сложиш и направо тунинг броня която с боя и монтаж ще ти излезе към 350лв. макс.

Comment

Броня втора ръка - най много 120 лв....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Да бе 120 , ама друг път , броня втора ръка 220-250 лв .зависи състояние , лампички , светлоотразители....
            Alfa 156 2.4 JTD
            Honda CBR600RR 2008

Comment

Първоначално публикувано от краси Покажи съобщение
              Да бе 120 , ама друг път , броня втора ръка 220-250 лв .зависи състояние , лампички , светлоотразители....
              кви ламПички)))
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Батенце моята броня по същият начин ми я бяха закачили по точно и бяха бутнали най вероятно един теглич, всичко се оправи. ДЗИ плаща Ако дупката е повече от ямрук, са длъжни да ти платят нова, а не лепене. Успех по търси застрахователите!
                Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL и т.н. Безплатна доставка на масло и филтри!!!
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78329
                http://autokazakov.bg и http://facebook.com/autokazakov

Comment

мерси още един път за отговорите колеги!!!ще видя kakво ще правя но при всички положения първо ще изчакам застрахователите да видя какво ще дадът че за първи път ми се случва и си нямам на идея как ще процедират !!!
                  АЛФА РОМЕО 156 2.0 TS '2000

Comment

Първоначално публикувано от краси Покажи съобщение
                    Да бе - 120 лева, с двата светлоотразителя барабар.....ама понеже не вярваш, ще е за тебе 130 лв.....
                    Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                    кви ламПички)))
                    На номера бре....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение

На номера бре....
                      уффф. тез ги забраф.
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                      X